Nyhedsbrev

Er du interesseret i at modtage vores nyhedsbreve via email, kan du tilmelde dig her på hjemmesiden.

BOLIGAVISEN

Billede

Der er meget at holde styr på!

Husk at opdatere din forskudsopgørelse for 2017!

Forskudsopgørelsen for 2017 kommer d. 15. november 2016, men vær opmærksom på at den bygger på dine tal fra 2015. Har du omlagt realkreditlån, fået ændringer i dine lønforhold, eller større ændringer i din kørsel til eller fra arbejde, så er det vigtigt at få dette indregnet, for at undgå en eventuel restskat.

Har du styr på dine boligskatter?

Ejendomskat, ejendomsværdiskat, grundskyldspromille, ejendomsvurdering, boligskattestop, reguleringsprocent, ja der er mange begreber at holde styr på som boligejer.

Læs mere om forskudsopgørelsen og boligskatter under fanen Godt at vide.

Selvstændige er bagud på pensionen?

Derfor er det vigtigt at få styr på regnskabsforventningerne inden årets udgang, således at det ikke overlades til tilfældighederne om der er noget at leve af når pensionsalderen indtræffer. Mange selvstændige oplever desværre at der ikke er den opsparing i egen virksomhed som man forventede, og hvad så? Husk også, at 30%-ordningen ikke er blevet afskaffet, men blot ændret.

Er dine budgetter opdaterede?

Hvad enten du er en privat husstand, ejerforening, forening eller virksomhed, er det nødvendigt at have styr på dine forventede indtægter og udgifter. Vi har værktøjet til at skabe overblikket for dig!

Kan det betale sig at spare op til pensionen?

Aldersopsparing, ratepension, livrente, eller er det bedre at spare op i frie midler? Hvordan er det med modregning og offentlige ydelser? Det er jo inden årets udgang mange træffer afgørende beslutninger, så få overblik over de mange muligheder.

Vi er altid parate til en kop kaffe og en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev i nedenstårende formular. Vi skal blot bede dig om navn, emailadresse og gerne telefonnummer.
Nyhedsbrevet vil udkomme ca. 1 gang om måneden.

Link til nyhedsbrev: http://epaper.dk/fsr-dri/seneste_udgave/?parm=109461

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du til enhvert tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket: Afmeld nyhedsbrev - nederst i nyhedsbrevet.


Indhold